Naša podjetja

CETIS d.d.

CETIS d.d.

CETIS d.d. je eno od vodilnih evropskih podjetij na področju rešitev varnostnih in komercialnih tiskovin.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.cetis.si.

DONIT TESNIT, d.o.o.

DONIT TESNIT, d.o.o.

Smo eno izmed vodilnih podjetij na področju brezazbestnih tesnilnih materialov in industrijskih tesnil z dolgoletno tradicijo, lastnim razvojem in proizvodnjo.


Več o podjetju si lahko preberete na http://donit.eu.

EGP d.d.

EGP d.d.

EGP je vodilni proizvajalec potiskane kartonske embalaže v Sloveniji in je v zadnjih letih vedno bolj prisoten tudi v regiji EU.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.egp.si.

GORENJSKI TISK STORITVE d.o.o.

GORENJSKI TISK STORITVE d.o.o.

Gorenjski tisk je grafično podjetje z več kot 100-letno tradicijo, bogatimi izkušnjami, usposobljenimi strokovnjaki ter moderno grafično opremo in tehnologijo.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.go-tisk.si.

KEKO-VARICON d.o.o. Žužemberk

KEKO-VARICON d.o.o. Žužemberk

KEKO-VARICON se ponaša z dolgoletno tradicijo tehnološko zahtevne proizvodnje prenapetostnih zaščit, namenjenih zaščiti tokokrogov oziroma na njih priključenih električnih naprav.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.keko-varicon.si.

KIG d.d.

KIG d.d.

KIG je podjetje s šestdesetletno tradicijo v kovinskopredelovalni dejavnosti. Naša osnovna usmeritev je izdelava izdelkov iz pločevine in cevi debeline do 3 mm, v zadnjem času pa smo osvojili tudi izdelavo vseh vrst izdelkov iz nerjaveče pločevine, predvsem za vse vrste plovil.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.kig.si.

KREMEN, d.d., Novo mesto

KREMEN, d.d., Novo mesto

Danes v poslovni skupini Kremen pridobivamo, separiramo in plemenitimo kremenove surovine (kremenove peske in prod, kvarcit roženec), predvsem za potrebe steklarske, livarske in metalurške industrije, izolacijske industrije, gradbeništva, kemične, filtrske in keramične industrije, proizvodnje frit, industrije ognjevarnih silika opek in industrije vodnega stekla ter zeolitov.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.kremen-nm.si.

ŽIMA d.d.

ŽIMA d.d.

ŽIMA je podjetje, ki razvija, proizvaja in trži izdelke za nanašanje raznovrstnih premazov in nanosov, orodja za odstranjevanje premazov in nečistoč ter opremo za čiščenje. Poleg standardnih izvedb krtač in ščetk Žima razvija in proizvaja krtače za industrijski odjem. Celoten prodajni program je zelo razvejan in s proizvodi pokriva tako široko potrošnjo kot tudi industrijske odjemalce.


Več o podjetju si lahko preberete na http://www.zima.si.